august 2020

Dette er et gjentagende arrangement

07aug13:3014:30Bak scena hos Peer Gynt13:30 - 14:30

Se mer

Informasjon om arrangementet

Skjemt og alvor om det hemmelige livet bak scena. Med Håkon Sveen og Sondre Moshagen.
Har du noen gang lurt på hva som egentlig skjer bak scena under Peer Gynt-forestillingen? For første gang inviterer deg til å bli med oss backstage, og se hvordan alle frivillige og profesjonelle skuespillere har det under prøver og forestillinger. Alle hus og garderober åpnes for publikum og bildene som er utstilt forteller om den intense perioden med hard jobbing, venting, sminking, spising, lek og alvor under prosessen fram mot forestilling.
De som tar dere med på turen er Håkon Sveen og Sondre Moshagen. Håkon har vært sentral i Peer Gynt-stemnet en årrekke, både som skuespiller og ikke minst for sin oversettelse av Ibsens Peer Gynt til dølamål. Sondre Moshagen har også bakgrunn fra scena, og i Peer Gynt-forestillingen i 2019 spilte han på flygelet som svevde over vannspeilet. I systua møter du de fantastiske frivillige syerskene våre som deler gode historier og viser frem noen av kostymene de har sydd.
Turen avsluttes selvfølgelig med en tur innom vaffelbua hvor du får med en vaffel inn i amfiet som du kan nyte mens Sondre avslutter med et musikalsk innslag ved pianoet.
Billettpris: 150,- | Varighet: ca. 30 min. | Maks 20 personer
Scenograf: Even Børsum

Tid

7. august 2020 - 7. august 2020

X