Klubben – for alle
mellom 0 og litt voksen

Hva er egentlig Klubben? Klubben er navnet på vår barneklubb innedørs på Wadahl hvor vi finner på masse moro og merkelig, som for eksempel dansk stikkball, tegning og maling, teater og skuespill, dans, scenemoro, dilldall og haraball og konkurranser i alle mulige former. Vi har en vandrepokal som går sin seiersgang rundt omkring på hotellets rom ettersom barna vinner den for en dag av gangen, og noen ganger arrangerer vi til og med overnatting med Klubben! Og i påsken har vi stort Kostymerenn hvor nesten hele hotellet er med!

Det er klubb hver eneste skoleferie, unntatt sommerferien. Altså både høstferien, juleferien, vinterferien og påskeferien. Klubben er for alle mellom 0 og litt voksen, og er et fantastisk sted å møte de andre barna på hotellet. Man treffer både nye og gamle venner. Vi som driver Klubben heter Patrick og Bård, og vi er to karer fra Oslo som er på Wadahl i alle feriene for at barna på hotellet skal ha en best mulig ferie og få med seg noen gode minner. Og vi har det minst like moro som barna!

Klubben er et innedørs tilbud for barna etter at de har vært på ski med foreldrene eller besteforeldrene eller hvem de nå er på ferie med, og etter en liten tur i bassenget for de som vil det. Da passer det bra med litt klubb før middag. Og så sees vi igjen rett etter middag for nok en runde med klubb, mens de voksne spiser opp maten sin og slapper av med en kaffe og sånn. Vi holder til helt nederst i hotellet. Bare gå ned alle trappene du finner, så hører du oss sikkert… Eller be noen om å vise veien første gangen.

Klubben er hver dag klokken 17.30 – 18.30, og 20.00 – 21.00 i alle skoleferier, unntatt sommerferien.

Håper vi sees! Med vennlig hilsen Patrick og Bård.