august 2018

11aug09:0016:00Tur med Kjetil Jansrud09:00 - 16:00

Se mer

Informasjon om arrangementet

DNT Gudbrandsdalen og Gudbrandsdal Energi inviterer til tur på Gålå, med «Vinstras store sønn» Kjetil Jansrud som turleder. Oppmøtested og base blir ved Gålå Alpin Fjellkafé og selve turen er beregnet å ta mellom 3 og 4 timer. Turen skal foregå i et rolig tempo, og går til Valsfjell, der Kjetil underveis vil prate litt om dette områdets betydning for han og som frilufts- og idrettsarena.

Det vil bli et eget opplegg etter selve turen ved kafeen der Kjetil, sammen med Peer Gynt Alpinklubb, vil sette fokus på trening, friluftsliv og bruk av naturen til nettopp dette. Alle som vil skal få «en bit» av Kjetil Jansrud denne dagen!

Gålå Alpin Fjellkafé fungerer som base denne dagen, og det er fullt mulig å tilbringe dagen her uten å være med på tur. Det vil være fyr i bålpanna, så ta gjerne med litt å grille. Representanter fra DNT Gudbrandsdalen vil være tilgjengelige, og ha små aktiviteter gjennom hele dagen. På DNT Gudbrandsdalen og Gudbrandsdal Energi sin felles stand vil det bli servert mat og drikke, samt mulighet for å få med seg en god del flotte give-aways ?

Dette er et lavterskeltilbud, som skal passe for alle, så ta gjerne med barn, foreldre, besteforeldre og venner. Sett av hele dagen, vi og Kjetil gleder oss!

Tid

11. august 2018 - 11. august 2018

X