september 2020

25sep(sep 25)19:0027(sep 27)12:00Vin og vilt weekend på Wadahl19:00 - 12:00 (27)

Se mer

Informasjon om arrangementet

25. – 27. september

Tradisjonen tro byr Wadahl Høgfjellshotell på vin og vilt weekend denne høsten også. Kjøkkenteamet komponerer hjemmelagde retter med smak og opplevelse i fokus. Det vil også bli holdt vinkurs for de som er interesserte i å lære mer om mat og vin i kombinasjon.

Nyt frisk og klar fjelluft med fantastiske smaker hele helgen!

 

Stort program med spennende og velsmakende opplevelser, ta kontakt med booking/resepsjon for mer informasjon.

 

Info og priser

Hele helgen fredag-søndag
Kun Kr 2850,- p.p
Overnatting del i dobbeltrom inkludert stor Viltbuffet fredag kveld, frukost og 5-retters vilt supé lørdag kveld.

Stor viltbuffet fredag kveld
490,- p.p

5-retters vilt supé lørdag kveld
580,- p.p

Lunsjbuffet lørdag
355,- p.p

Vinsmaking
250,- p.p

Begrenset antall plasser, først til mølla!

Bestill på booking@wadahl.no el tlf 61297500

–– 


Lørdag 5 retters supé meny

Gravet sik fra Jotunheimen
#
Rødbetesuppe med hjemmelaget lammeboller
#
Sorbet på lokale bringebær
#
Dåhjortplomme, rotgrønnsaksterrine og vinsaus
#
Seterjenta- Vaniljemousse, eplesaus og kryddersprøtt

 

Tid

25. september 2020 - 27. september 2020

X