september 2020
25sep(sep 25)19:0027(sep 27)12:00Vin og vilt weekend på Wadahl19:00 - 12:00 (27)

Informasjon om arrangementet
25. - 27. september Tradisjonen tro byr Wadahl Høgfjellshotell på vin og vilt weekend denne høsten også. Kjøkkenteamet komponerer hjemmelagde retter med smak og opplevelse i fokus. Det vil også bli
Se mer
Informasjon om arrangementet
25. – 27. september
Tradisjonen tro byr Wadahl Høgfjellshotell på vin og vilt weekend denne høsten også. Kjøkkenteamet komponerer hjemmelagde retter med smak og opplevelse i fokus. Det vil også bli holdt vinkurs for de som er interesserte i å lære mer om mat og vin i kombinasjon.
Nyt frisk og klar fjelluft med fantastiske smaker hele helgen!
Stort program med spennende og velsmakende opplevelser, ta kontakt med booking/resepsjon for mer informasjon.
Info og priser
Hele helgen fredag-søndag
Kun Kr 2850,- p.p
Overnatting del i dobbeltrom inkludert stor Viltbuffet fredag kveld, frukost og 5-retters vilt supé lørdag kveld.
Stor viltbuffet fredag kveld
490,- p.p
5-retters vilt supé lørdag kveld
580,- p.p
Lunsjbuffet lørdag
355,- p.p
Vinsmaking
250,- p.p
Begrenset antall plasser, først til mølla!
Bestill på booking@wadahl.no el tlf 61297500
––
Lørdag 5 retters supé meny
Gravet sik fra Jotunheimen
#
Rødbetesuppe med hjemmelaget lammeboller
#
Sorbet på lokale bringebær
#
Dåhjortplomme, rotgrønnsaksterrine og vinsaus
#
Seterjenta- Vaniljemousse, eplesaus og kryddersprøtt
Tid
25. september 2020 - 27. september 2020
Siste kommentarer