Velkommen til
Fagerhøy Fjellstue

– midt i Peer Gynts rike

Hos Fagerhøy er det rom for både rolige og avslappende dager og ferier med høyt aktivitetsnivå. Akkurat slik du ønsker det. På Fagerhøy er det lett å finne tilbake til roen og livslysten.

Fagerhøy ligger 1018 moh. langs Peer Gyntvegen, midt i smørøyet mellom Gålå, Skeikampen og Kvitfjell. Mange har fått med seg gode minner fra den den tradisjonsrike fjellstua med røtter tilbake til 1882. 

Stedet er velegnet enten du reiser alene, i mindre grupper eller for større arrangementer. Vi har alt du trenger for en aktiv ferie eller treningssamling, enten du vil gå på langrenn, kjøre alpint, sykle eller padle med kano. Hos Fagerhøy ligger også alt til rette for større feiringer, enten du feirer jubileum, bryllup eller en annen markering. 

Overnatting

Fagerhøy holder en god fjellstuestandard. Dusj og toalett på alle rom, store lyse oppholdsrom og en utsikt som må oppleves. Du kan være på selvpensjon i en av våre leiligheter, i storhyttene Villaen og Mellomstugu eller leie deg inn i hovedhuset. Fagerhøy har flere muligheter for overnatting. I weekender og utenom leirskolesesongen holder vi åpent for alle som ønsker seg noen dager i fjellet. Du kan velge å bo i hovedhuset, storhytta Villaen, Mellomstugu eller Nystugu. I hyttene kan du være på selvpensjon og bestemme dagsrytmen selv. Alle fire bygninger kan benyttes hver for seg eller som en enhet.

Kafè Panorama

Nyt utsikten og en god kopp kaffe med en vaffel på vår Kafé Panorama! Vi ønsker å være et sted hvor fjellturisten kan komme inn å få seg forfriskninger. Enten du kommer i bil, buss, gående, syklende eller på ski er du velkommen! Fra begynnelsen av februar til over påske tilbyr vi varme og kalde drikker, kaker og vafler. I sommerperioden serverer vi også enkle middagsretter. I denne perioden tar vi også i mot bussgrupper for bespisning.

Leirskole

Fagerhøy er en av landets best besøkte og utstyrte leirskoler. Siden 1969 har vi tatt i mot forventningsfulle og spente leirskoleelever. Vårt motto har i alle år vært at elever og lærere skal føle seg hjemme på Fagerhøy, og at de skal reise hjem med ny kunnskap og gode opplevelser. For å nå dette målet er vi i kontinuerlig utvikling og tilstreber høy standard på alle områder. Vi får ros for god mat og like alternativer for dem som vil ha kosthold tilpasset kultur og religion. På Fagerhøy kan man boltre seg med rik og vakker fjellnatur, godt miljø og allsidig kompetanse. Elevene trives i naturen og lærer å ta vare på seg selv og hverandre. Vi på Fagerhøy gleder oss over å kunne gi verdifulle erfaringer og lærdom som bidrar til å forme yngre generasjoner.

Velkommen til gode dager på Fagerhøy!

hytter | fjellstuerom | kafé | uteserveringselskapkurs og konferanser | leie av utstyr | barnevennlig

Antall rom: 40
Antall hytter: 2
Antall leiligheter: 3
Kapasitet:  150 personer
WiFi: Ja
TV i hytter/leiligheter: Ja
TV på rom: Nei
Kafè: 1
Kurs- og konferansesal: 4
Kapasitet: 10–80 personer
Svømmebasseng: Ja
Badstu: Ja
Boblebad: Nei
Treningsrom: Nei
Lekerom: Nei
Utendørs lekeplass: Nei
Bordtennis: Nei
Biljard: Nei
Minigolf: Nei
Bibliotek: Nei

Standard hytter/leiligheter: Alle er utstyrt med TV, oppvaskmaskin, tørkerom, kjøleskap, kjøkkenutstyr.

Aktiviteter: 
Liten skibakke med skitrekk
Trugeturer
Skiturer
Snøhulegraving
Isfiske
Terrengsykkelturer
Klatring
Guidede toppturer
Kanopadling

Avstand skiløyper: 2 m
Avstand alpinbakke: 15 km i høysesong | 40 km i lavsesong.
Avstand badeplass: 1000 m
Avstand fiskeplass: 1000 m

Gudbrandsdal Leirskole på Fagerhøy

Kontakt:

Busetervegen 34, 2646 Gålå
+47 61 28 18 00
post@fagerhoi.no
www.fagerhoi.no

Bilder fra Fagerhøy Fjellstue

Se flere overnattingsmuligheter på Gålå

På Gålå finnes flere ulike alternativer til overnatting, enten du ønsker fullpensjon på hotell eller selvkost i hytte eller leilighet.

Velkommen til Gålå – la deg trollbinde av mektig natur og nære relasjoner!

X