Velkommen til Gålå handel

– midt i Peer Gynts rike

Velkommen til oss på Gålå handel! Hos oss finner du det meste du trenger av dagligvarer, sport, fritid, hardvare, husholdning og annet krimskrams! Er det noe du savner så gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi tror på god gammeldags service, og her treffer du like gjerne kjøpmannen mellom hyllene med varer som bak kassen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Gålå Handel er fjellbutikken som dekker de aller fleste behov når du besøker Gålå. I dag er vi er en kombinasjon av Joker og Sport1, og har derfor et bredt utvalg av varer til våre kunder. Samtidig har vi et godt utvalg av hardvare, kjøkkenutstyr, leker, interiør samt mye mer. Vårt ønske er å dekke alle behov sånn at man slipper å reise langt for å handle, og heller kan nyte tiden på Gålå!

Gålå Handel startet opp i 1959, og var en liten butikk på 50 kvadratmeter. I dag er butikken på overkant 600 kvadratmeter, og det er 3. generasjon som driver butikken. Vi er en av de høgstliggende dagligvarehandler i Norden, på hele 930 m.o.h. med en fantastisk utsikt over Gålåvatnet og Peer Gynts rike!

Vi tilbyr vareutkjøring til de aller fleste hytter og overnattingssteder her på Gålå (krever bilvei). Send oss en bestilling på post@galahandel.no, og så ordner vi resten. Vi tar et fraktgebyr på 150,- for utkjøring av varer. Vi anbefaler å sende inn bestillinger i god tid før levering, helst 48 timer før varene skal leveres. Vi minner også på våre bestillingsdager fra våre leverandører er lørdag/søndag for levering tirsdag, og onsdag for levering fredag. Dette med tanke på om det skulle være noen spesielle varer dere ønsker levert.

Velkommen til Gålå handel!

handel | dagligvare | lokalmat | leker | husholdningsartikler | sport | fritid | varelevering | ved | parkeringskort | fiskekort

Åpningstidene våre avhenger av sesong og tilsetninger her på Gålå. Følg derfor godt med på våre åpningstider på galahandel.no, joker.no eller her på opplevgala.no.

Avstand skiløyper: 50 m
Avstand alpinbakke: 50 m
Avstand badeplass: 500 m
Avstand fiskeplass: 500 m

Gålå handel

Kontakt:

Årstulvegen 7, 2646 Gålå
+47 61 29 81 28
post@galahandel.no
www.galahandel.no

Bilder fra Gålå handel

Lyst til å kjøpe ferdig mat – istedenfor å lage selv?

Det er flere hyggelige steder rundt om og på Gålå hvor det er mulig å få kjøpt alt fra hjemmelagde vafler til treretters middager.

Velkommen til Gålå – la deg trollbinde av mektig natur og nære relasjoner!

X