Gålå ligger midt imellom Oslo og Trondheim, på et fjellplatå 1000 meter over havet. Et lite tettsted og en setergrend i Gudbrandsdalen. En perle av et sted; også kjent som Gålå i Peer Gynts Rike.

Velkommen til Gålå!

Spise og drikke

Overnatting

Aktiviteter

Helårsdestinasjon med aktiviteter og arrangementer for hele familien!

Gålå er en helårsdestinasjon med stort samhold og mange spennende og familievennlige arrangementer og aktiviteter gjennom hele året. Noen av arrangementene arrangeres hvert år, og du som vår gjest får muligheten til å oppleve konserter, teater og prestasjoner innen idrett og sport! Andre aktiviteter er sesongbetonte, og varierer fra år til år.

Opplev Gålå:

Opplev mektig natur og nære relasjoner

Gålå har lang tradisjon som turistdestinasjon, og vi er i stadig utvikling for å kunne møte behovene til våre gjester og besøkende. Gålå er en helårsdestinasjon og et populært reisemål for både lokale og turister som vil nyte den mektige og varierte naturen, aktiviteter, magiske opplevelser og den helt spesielle atmosfæren som Gålå tilbyr. De som besøker Gålå finner tid og rom til å være sammen med sine kjære, til stillhet, ro og refleksjon. I tillegg vil de oppleve å bli inkludert i en helt spesiell familie; «Gålå-familien». Alle som har vært på Gålå over tid vil gjenkjenne følelsen av å være en del av et fellesskap som skaper trygghet og tilhørighet.

Velkommen til Gålå – la deg trollbinde av mektig natur og nære relasjoner!

X