La deg trollbinde

av mektig natur og nære relasjoner!

Våre samarbeidspartnere

Gudbrandsdal leirskole Fagerhøy

Fjellstue midt mellom Gålå, Skeikampen og Kvitfjell. Utenom leirskolesesongen tilbyr de overnatting og enkel servering. Det er også mulig å legge feiringer og større arrangementer til Fagerhøy. På Fagerhøy er det lett å finne tilbake til roen og livslysten.

Telefon: (+47) 61 28 18 00
E-post: post@fagerhoi.no
www.fagerhoi.no

Gålå Alpin skisenter

Familievennlig og hyggelig skisenter med bakker og aktivitetstilbud som passer hele familien.

Telefon: (+47) 481 00 240
E-post: post@gala-alpin.no
www.gala-alpin.no

Gålå Booking

Gålå Booking as tilbyr private, reiselivsaktører og andre kunder rundt 70 privateide og velholdte hytter og leiligheter for utleie på Gålå gjennom hele året.

Telefon: (+47) 21 422 522
E-post: booking@galabooking.no
www.galabooking.no

Gålå Eiendom

Gålå Eiendom selger noen av de flotteste tomter med panoramautsikt og beliggenhet rett i nærheten av alpinsenteret og løypenettet for langrennski.

Telefon: (+47) 909 57 713
E-post: pe@ronn.no
Facebook:
galaeiendom

Gålå handel

joker og sport 1

Gålå handel har et fantastisk utvalg i sine hyller; og finner finner du ikke varen hos dem, så kan du være sikker på at de fikser det for deg. I tillegg til en velutstyrt avdeling for sport og fritid, har de også et stort og variert utvalg i matvarer, husholdningsartikler og annet du måtte trenge på hytta.

Telefon: (+47) 61 29 81 28
E-post: post@galahandel.no
www.galahandel.no

Gålåseter

I hyggelige omgivelser med fantastisk utsikt over fjellene kan du kjøpe deg en god lunsj, eller bare nyte en fersk vaffel og en kakaokopp etter turen.

Telefon: (+47) 61 29 61 09
Facebook: Galaseter

Lauvåsen Fjellstue

Lauvåsen ligger naturskjønt til med utsikt midt i fjellheimen og tilbyr overnatting og servering. Opplev naturen, stillheten og harmonien til beins, på ski, på sykkel eller med fiskestanga i handa.

Telefon: (+47) 958 15 220
E-post: post@lauvaasen.net
www.lauvaasen.net

Peer Gynt as

Peer Gynt as leverer kunstneriske produksjoner, opplevelser og aktiviteter med høy kvalitet, inspirert av tema fra dramaet Peer Gynt, og med naturen som ramme og medspiller. Peer Gynt as setter opp Peer Gynt ved Gålåvatnet i begynnelsen av august hvert år.

Telefon: (+47) 959 00 770
E-post: post@peergynt.no
www.peergynt.no

Wadahl Høgfjellshotell

Wadahl ligger flott til i storslåtte omgivelser, 933 meter over havet. Hotellet har svømmebasseng og sauna, lekerom, peisestue, salonger og spisesal med en utsikt som kan ta pusten fra de fleste.

Telefon: (+47) 61 29 75 00
E-post: booking@wadahl.no
www.wadahl.no

Gålå Alpin skisenter

Gålå Handel

Gålåseter

Wadahl Høgfjellshotell

Gålå midt i Peer Gynts Rike

Gålå ligger midt imellom Oslo og Trondheim, på et fjellplatå 1000 meter over havet. Et lite tettsted og en setergrend i Gudbrandsdalen. En perle av et sted; også kjent som Gålå i Peer Gynts Rike.

Opplev mektig natur og nære relasjoner

Gålå har lang tradisjon som turistdestinasjon, og vi er i stadig utvikling for å kunne møte behovene til sine gjester og besøkende. Gålå er en helårsdestinasjon og et populært reisemål for både lokale og turister som vil nyte den mektige og varierte naturen, aktiviteter, magiske opplevelser og den helt spesielle atmosfæren som Gålå tilbyr. De som besøker Gålå finner tid og rom til å være sammen med sine kjære, til stillhet, ro og refleksjon. I tillegg vil de oppleve å bli inkludert i en helt spesiell familie; «Gålå-familien». Alle som har vært på Gålå over tid vil gjenkjenne følelsen av å være en del av et fellesskap som skaper trygghet og tilhørighet.

Velkommen til Gålå – la deg trollbinde av mektig natur og nære relasjoner!

X