Velkommen til
Lauvåsen fjellstue

– midt i Peer Gynts rike

Lauvåsen fjellstue er særegen med sin rike historie og gamle aner. Den ligger naturskjønt til med en fantastisk utsikt utover Gålå, og er et flott utgangspunkt for tur og aktiviteter i fjellheimen. 

Her kan du bo og leve i moderne hytter med sjel og stemning, og få servert hjemmelaget mat med norske tradisjoner. Her opplever du naturen, stillheten og harmonien til beins, på ski, på sykkel eller med fiskestanga i handa. Eller kanskje i stille filosofering over en solnedgang bakom fjella. Her på Lauvåsen nyter du og deler gjerne tilværelsen med nære, kjære og gode venner.

Overnatting

På Lauvåsen kan du leie store og små kvalitetshytter. Lauvåsens landemerke, Langleiken, ble oppført i 1898 og er nå fullt restaurert til dagens standard. I tillegg har de et flere nye og velutstyrte tømmerhytter med god atmosfære og panoramautsikt. Hyttene har toalett, dusj og moderne kjøkken med alt du trenger for å lage måltidene selv.

Arrangere fjellbryllup på Lauvåsen

Lauvåsen er stedet for bryllupet du drømmer om. I fantastiske omgivelser kan du samle slekt og venner – tre dager til ende om dere ønsker det! Lauvåsen fjellstue har rom for opptil 100 overnattingsgjester og kan love et bryllup du aldri vil glemme.

 

Velkommen til Lauvåsen fjellstue!

hytter | fjellstuefjellbryllup | selskap | restaurantkafé | familie- og barnevennlig

Åpningstidene våre avhenger av sesong og tilsetninger her på Gålå. Følg derfor godt med på våre åpningstider på våre nettsider.

Antall hytter: 6
Langleiken: 20–25 pers.
Hønhuset, Synnavind og Utsikten: 6 pers
Knerten og Veslestugu: 2–3 pers.
Kapasitet:  40–50 personer
Kafè: 3

Gudbrandsdal Leirskole på Fagerhøy

Kontakt:

Lauvåsvegen 570, 2647 Gålå
+47 61 29 64 45
+47 958 15 220
post@lauvaasen.net
www.lauvaasen.net

Bilder fra Lauvåsen fjellstue

Se flere overnattingsmuligheter på Gålå

På Gålå finnes flere ulike alternativer til overnatting, enten du ønsker fullpensjon på hotell eller selvkost i hytte eller leilighet.

Velkommen til Gålå – la deg trollbinde av mektig natur og nære relasjoner!

X